• 0212 2913103
  • info@feltbi.com
  • İstanbul / Türkiye
Genel Bilgiler
Feltbi İzobozz Polester Elyaf Keçe’lerimizin almaya hak kazandığı Reach Sertifikası nedir?

Feltbi İzobozz Polester Elyaf Keçe’lerimizin almaya hak kazandığı Reach Sertifikası nedir?

REACH, Avrupa Birliği’nde kimyasal maddelere ilişkin mevcut bir çok mevzuatı tek bir çatı altında toplayan bir AB Tüzüğüdür. REACH, (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) Kimyasalların Kaydı, Değerlendirilmesi, İzni ve Kısıtlanması anlamına gelmektedir.

Basitçe ürünün içeriğinde insan sağlığına zararlı ve kanserojen herhangi bir kimyasalın olup olmadığını göstermektedir. İnsan sağlığına zararlı madde içeren veya AB normlarına bu çerçevede uymayan ürünler, Reach sertifikasını almaya hak kazanamamaktadır.

%100 polyester elyaftan herhangi bir ekstra yapıştırıcı kullanılmadan, iğneleme yöntemi ile üretilen Feltbi İzoboz keçelerimiz, Reach sertifikasına sahiptir. Yalıtım, dekorasyon ve sert keçe üretiminde kullandığımız keçelerimizin tamamı aynı sertifikayı almış ürünlerimiz kullanılarak sizlerin uygulama yapabileceği hale getirilmektedir.

Uygulandığı her alanda ekstra fayda sağlayan ürünümüzü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

#feltbi #izobozz #keçe #yalıtım #sesyalıtımı #ısıyalıtımı #mantolama #dekorasyon #izolasyon #şapaltı #dışcephe #içcephe #akustik  #felt #feltinsulation  #nonwoven #insulation #ısı #ses #reach #certificate #sağlıklı #antikanserojen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Translate »