• 0212 2913103
  • info@feltbi.com
  • İstanbul / Türkiye

Mantolamada Keçe Devrimi

Dübelsiz, sessiz ve hızlı uygulama!

İzobozz ve diğerleri;
Mantolama yaparken binanıza verilen zararın farkında mısınız? Klasik yöntemler ile dübel ve vidalar kullanılarak yapılan mantolamada her delik kirişlere gelmese dahi binanızın bütünlüğüne zarar verir. Bir de ustalarınız işi hızla bitirmek istiyor ise binanızın bütünlüğünden çok işin daha acil tamamlanmasına odaklanırlar.
İzobozz Polyester Elyaf keçe dışında ürünlerin kullanım ömrü, sağlığa zararlılığı ve çevreye zararlılığı başka bir konu başlığı olarak ayrı ayrı anlatılabilir. Bütün bunlar harici binanıza verilen zarar ve haftalar süren uygulama esnasında yaşam alanınızda yaydığı rahatsız edici gürültüler bizim şu an dikkatinizi çekmek istediklerimiz.
Malum binamızın dayanıklılığı bizi ani karşılaşma ihtimalimiz doğal felaketlerde hayati avantaj sağlar. Kolonlara yapılan ufak dahi olsa müdahaleler zaman içerisinde kolon ve kirişlerin çürümesine ve parçalanmasına yol açar. Binamıza ısı yalıtımı yapmak isterken böyle bir riski de göze almak istemeyiz. Bu nedenle dübelsiz, deliksiz mantolama sağlayan İzobozz Feltbi Polyester elyaf keçeler ile binanızı sıcak ve soğuk dışında uzun süreli yıpranmaya karşı da korursunuz.
Dübel ile uygulanan alternatif mantolama seçeneklerinde uygulama bitinceye kadar süren delme ve uzun süren iş nedeniyle camlarınızın ve kapılarınızın önündeki çalışma sesleri de İzobozz ile minimuma iner. Dübel kullanılmadığı ve hızlıca yapıştırıldığı için alternatif ürünlere kıyasla ortalama beş kat daha hızlı uygulama bitirilmiş olur.
İzobozz u tercih etmeniz için yüzlerce nedene bir tane daha eklemiş olduk şimdi karar sizin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Translate »